f

Aarón Fernández del Olmo imparteix la conferència Abordatge del Tea des de la Neuropsicologia

L'activitat, en què el ponent va cedir i dedicar un exemplar del seu últim llibre, va ser programada per GT Neuropsicologia Lleida i Pirineus.

Aquest dissabte, 15 de juny es va dur a terme una nova conferència dins del cicle de conferències de la Delegació Territorial de Lleida. Aquesta, a iniciativa del Grup de Treball de Neuropsicologia Lleida i Pirineus, sota el títol: Abordatge del Tea des de la Neuropsicologia, va anar a càrrec del doctor en psicologia i Màster en Neuropsicologia, neuropsicòleg clínic infantil, Aarón Fernández del Olmo. 

La conferència es va realitzar a la sala de formació de la Delegació Territorial de Lleida, amb les places exhaurides. Els i les assistents van poder comprendre la naturalesa de l’espectre de l’autisme, entendre els diferents processos cognitius que poden trobar-se presents en la població amb autisme, reflexionar sobre els perfils cognitius i les necessitats de l'infant amb autisme i la seva família, així com, conèixer diferents metodologies per intervenir, des de la neuropsicologia, en la població infantil amb autisme. 

El ponent va cedir i dedicar un exemplar del seu últim llibre Manual de Neuropsicologia infanto-Juvenil a la biblioteca de la Delegació. Aquest, un cop catalogat, es posarà a disposició dels col·legiats i col·legiades


Comparteix

f

La Delegació es reuneix amb la Diputació de Lleida
La trobada recercava establir mecanismes de coordinació i col·laboració, que s'aniran desenvolupant en futures reunions.