f

El Grup Sènior de la Delegació Territorial de Lleida es presenta en un acte el proper 6 d'octubre

L'esdeveniment tindrà lloc a les 19 h, al paranimf de l’Acadèmia Mariana, amb la moderació de Jaume L. Celma.

Des de fa un temps, un grup de companys i companyes de la Delegació Territorial de Lleida del COPC s'ha estat reunint amb la voluntat de participar i col·laborar en i des del propi col·lectiu professional. Aquesta espontània iniciativa ha aparegut d’un grup de persones sèniors, la majoria ja jubilats i jubilades, que tenen l’activitat professional a certa distància, però no per aquest motiu sense sentir-se membre d’un important col·lectiu professional que encara té a molt a dir i a fer.

En aquesta línia, el Grup Sènior de la Delegació de Lleida treballa per proposar un seguit d’iniciatives que complementen les activitats de la Delegació, i que esperen i desitgen tenir la participació i suport dels col·legiats i col·legiades de Lleida. Les esmentades iniciatives tindran a veure amb la reflexió sobre la professió: el paper de la psicologia en el moment actual, la qualitat assistencial en salut mental, el futur de la disciplina, etc., etc. Em definitiva, el Grup Sènior preté dinamitzar un ampli grup de professionals tot aprofitant el paraigua del COPC.

Per portar a terme i presentar el Grup Sènior han preparat un acte que tindrà lloc el dia 6 d’octubre a les 19 h, al paranimf de l’Acadèmia Mariana (carrer Acadèmia, 15-17, just davant de la Delegació). En l’acte hi faran una exposició dels primers moments inicials de la psicologia a Lleida, justament per part de les persones que en varen ser responsables i innovadores.

L'acte serà moderat per Jaume L. Celma, i hi intervindran:

Marta Trepat:     L’origen de la psicologia a Lleida
Mª Carmen Anadón:    La psicologia en l’àmbit públic
Fernando Carrillo:     La psicologia en l’àmbit privat
Joan Escolar:     L’àmbit de la discapacitat
Francesc Abella:     La primera organització col·legial

Al final de l’acte es podrà gaudir d’un aperitiu i hi haurà un final de festa amb sorpreses, on la màgia serà present!

Les persones membres del grup de treball pensen que els psicòlegs i les psicòlogues de les terres de Lleida tenen l’avantatge de proximitat, les distàncies físiques i personals solen ser més curtes, més properes, i volen aprofitar aquesta avinentesa. Per aquest motiu, et demanen la teva participació. Per assistir a l'acte cal confirmar l’assistència al telèfon de la Delegació de Lleida (973 158148) i, de manera molt especial, fer arribar un text breu en què el Grup Sènior et demana que aportis, almenys, una idea, suggeriment o proposta que t’agradaria que la Delegació Territorial de Lleida portés a terme, tant del punt de vista formatiu, com lúdic, associatiu o el que consideris adient.

Rep una molt atenta salutació del Grup Sènior de la Delegació Territorial de Lleida del COPC.


Comparteix

f

La Delegació Territorial de Lleida i la Comissió de Cultura convoquen la III Edició del concurs d’il·lustració El traç de la Psicologia
La temàtica del d’enguany és la realitat virtual, i s'esperen els vostres treballs fins el dia 2 de setembre.