f

La Delegació és present a la XII Setmana de la Psicologia organitzada per la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social juntament amb l’Associació-Comissió d’Estudiants de Psicologia

El vocal de la Junta Rectora de Lleida, Jorge Moya, hi ha assistit en representació de la Delegació. El tema transversal d'aquesta edició és "El dolor i el dol".

Un any més, la Delegació Territorial de Lleida és present a la Setmana de la Psicologia, enguany en la XII edició.  

Aquesta és una activitat organitzada per la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social juntament amb l’Associació-Comissió d’Estudiants de Psicologia i consisteix en diverses activitats que es fan al llarg d’una setmana: cinefòrums, conferències i tallers de diferents àmbits, però tots amb el tret comú de tenir la psicologia com a eix principal.

El tema transversal d'aquesta edició és "El dolor i el dol", present a totes les activitats proposades, sobretot a les tres ponències on es parlarà del dolor crònic, com parlar de la mort ens pot ajudar a viure millor i el dol perinatal.

El vocal de la Junta Rectora de Lleida, Jorge Moya, hi ha assistit en representació de la Delegació i ha participat en l'acte de benvinguda de l'esdeveniment. 

Comparteix

f

La Delegació Territorial de Lleida inicia un Cicle de Conferències amb l'objectiu de treballar els diferents àmbits de la psicologia
La primera va ser dijous 15 de febrer a iniciativa del Grup de Treball de Sistèmica. Aviat s'informarà de properes conferències.