f

La Delegació reuneix 132 col·legiats i col·legiades a la XX Trobada de professionals de la psicologia de les terres de Lleida i Osca

La galeria de fotografies de l'esdeveniment el descriu millor que les paraules i ja està disponible.

El passat 26 d’abril, la Delegació Territorial de Lleida del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) va reunir 132 col·legiats i col·legiades en la XX Trobada de professionals de la psicologia de les terres de Lleida i Osca, que va tenir lloc al Golf Lleida & Country Club de Raïmat.

En el marc de la trobada, el president de la Delegació, Jaume L. Celma, va ser l’encarregat de donar la benvinguda als assistents.  Seguidament, va deixar pas al director de la Fundació Galatea, Antoni Calvo, que en la seva intervenció va fer una radiografia general de l’estat de la salut mental a Catalunya, posant el focus en les psicòlogues i psicòlegs, amb l’objectiu de generar més consciència sobre la necessitat de cuidar la pròpia salut mental.

A continuació, en l’esdeveniment es van homenatjar els col·legiats i col·legiades que van complir el 25è aniversari d'exercici professional i els grups de treball que formen part de la Delegació Territorial de Lleida del COPC.

Per acabar, es va fer entrega dels premis de la V edició del Concurs d'Il·lustració 'El traç de la psicologia'. Enguany han estat:

  • Categoria d’estudiants
    Elsa Morante. Premi de 150 euros i un any de precol·legiació.

  • Categoria de persones col·legiades

    Primer premi:

    Maria Belén Felis. Premi valorat en 500 euros.

    Segon premi:
    Anna Lloret. Valorat en 300 euros.

    Tercer premi:
    Eulàlia Ruiz. Valorat 200 euros.

Seguidament, tots els assistents van poder gaudir d'un sopar còctel a peu dret amenitzat musicalment per un discjòquei.

La Delegació Territorial de Lleida del COPC agraeix a les persones assistents la seva participació en el retrobament anual dels professionals de la psicologia de les terres de Lleida i Osca. Consulta l'àlbum de fotografies de l'acte fent clic en el següent botó.

Galeria d'imatges de la XX Trobada


Comparteix

f

La Delegació, present als actes d'inauguració de la nova seu del COMLL
El president, Jaume L. Celma, hi va assistir acompanyat de Francesc Abella i Toni Calvo.