f

La Delegació es reuneix amb la Diputació de Lleida

La trobada recercava establir mecanismes de coordinació i col·laboració, que s'aniran desenvolupant en futures reunions.

Reunió a la seu de la Diputació de Lleida, del president de la Diputació, Joan Talarn, i el president de la Delegació de Lleida del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Jaume L Celma. Van acompanyar els presidents dels dos organismes Òscar Martínez, diputat de salut pública, Divina Farreny, directora de planificació estratègica i Relacions institucionals, i Francesc Abella, psicòleg, membre del Grup Sènior de la Delegació de Lleida del COPC.  

La trobada va servir per abordar temes d’interès per ambdues institucions i establir mecanismes i sinèrgies de coordinació i col·laboració en temes de Salut Mental dins el territori lleidatà. Ambdues parts van acordar tornar a reunir-se més endavant per establir les bases de la futura col·laboració. 


Comparteix

f

Primera edició de la Festa de Primavera organitzada pel Grup Sènior
L'activitat, concebuda com un espai de relació i de festa, consisteix en una sortida cultural a Esterri d'Àneu el proper 8 de juny.