f

La Delegació Territorial de Lleida celebra la I Trobada de Grups de Treball

La trobada va tenir lloc el dia 14 d'abril i va tenir com a objectius principals conèixer els beneficis que té formar-ne part i crear un espai on compartir, aprendre i sumar.

El passat divendres 14 d’abril a les 19 h va tenir lloc, a l'Hotel NH Lleida-Pirineus de la ciutat de Lleida, la I Trobada de Grups de Treball de la Delegació de Lleida

Hi estaven convidats tots els coordinadors, coordinadores i membres dels Grups de Treball de la Delegació: GT. Mindfulness, GT. Mediació, GT. Psicoanàlisi “Angelina Fontdevila”, GT. Interdisciplinari Sistèmic-Familiar, GT. Intervenció psicològica en casos de mort no natural, GT Difusió de la neuropsicologia Lleida i Pirineus i, el Grup Sènior. El GT. Psicologia afirmativa LGTBI+ va excusar la seva assistència.  

L’acte es va desenvolupar en dues parts; una primera més formal, on el president de la Delegació, Jaume L. Celma, va presentar els i les membres de la nova Junta Rectora i va fer un breu recorregut de la història i actualitat dels GT. La segona part, va ser una dinàmica grupal on van participar totes les persones presents a la Trobada. 

L’esdeveniment, que va comptar amb l’assistència i participació de la vicepresidenta del Consell professional Marta Balagué, va finalitzar amb un sopar de còctel servit al mateix Hotel.  

L’objectiu de la Trobada va ser compartir, entre els i les assistents, experiències, reflexions i reptes, així com  exposar les dificultats, necessitats i beneficis de pertànyer a un GT . 

La Trobada, que a partir d'enguany serà anual, es busca potenciar les tasques i treballs dels GT, fent-la extensiva a tota la col·legiació i a la ciutadania en general.  

A continuació, pots veure la gravació de l'esdeveniment:

 
 

Comparteix

f

La Delegació Territorial de Lleida col·labora a la jornada Geometries de l’exclusió social
L'esdeveniment tindrà lloc dijous 20 d’abril, de 9 a 15h, a l’Edifici Transfronterer de la Universitat de Lleida.