f

La Delegació Territorial de Lleida col·labora en l’organització de la Setmana de la Salut de Les Borges Blanques

Organitzada per la Comissió de Comunitària de l’EAP de Les Borges Blanques, es durà a terme de l’11 al 15 de desembre dedicada a la salut sexual i reproductiva.

La Delegació Territorial de Lleida del COPC col·labora en l’organització de la Setmana de la Salut a Les Borges Blanques. L'esdeveniment ha estat organitzat per la Comissió de Comunitària de l’EAP de Les Borges Blanques, i programa fins a 7 activitats de l’11 al 15 de desembre. La Setmana de la Salut de Les Borges Blanques està dedicada a la salut sexual i reproductiva, cosa que la vincula en temàtica i calendari amb la Marató de TV3.  

La salut sexual i reproductiva engloba un conjunt de patologies que afecten a les persones durant totes les etapes de la seva vida. La tasca de sensibilització i prevenció en aquest àmbit és cabdal i requereix un enfocament positiu i respectuós. Per tal de dur-les a terme, durant la setmana es faran una sèrie de xerrades dirigides a sensibilitzar, desmitificar, eliminar tabús i normalitzar certes situacions quotidianes en l’àmbit de la salut sexual i reproductiva.  

L’entrada a totes les xerrades és lliure i gratuïta, i té activitats per a diversos tipus de públic, des de l'adolescent fins a l'adult. Pots consultar el programa prement aquest enllaç o damunt de la imatge del cartell.


Comparteix

f

La Delegació Territorial de Lleida del COPC col·labora amb Creu Roja Joventut en la campanya de recollida de joguines
La campanya “Els seus drets en joc” vol garantir que cap infant en situació de vulnerabilitat es quedi sense joguina.