f

La Delegació Territorial de Lleida del COPC col·labora amb Creu Roja Joventut en la campanya de recollida de joguines

La campanya “Els seus drets en joc” vol garantir que cap infant en situació de vulnerabilitat es quedi sense joguina.

Un any més, la Delegació Territorial de Lleida del COPC col·labora amb Creu Roja Joventut en la campanya de recollida de joguines per les festes de Nadal.

Per segon any consecutiu, la Delegació de Lleida s’uneix a la campanya “Els seus drets en joc”, que organitza Creu Roja Joventut-Lleida, una recollida de joguines que busca garantir que cap infant en situació de vulnerabilitat es quedi sense joguina.  

El joc és una de les vies més útils per la difusió de qualsevol proposta educativa i pedagògica, per la qual cosa, en l'època de l’any més significativa de la joguina, es demana l'aportació de joguines, noves, no bèl·liques, no sexistes i que promoguin un joc saludable i enriquidor. 

La Delegació Territorial de Lleida del COPC és centre col·laborador de recollida de joguines, des de dimarts 21 de novembre fins a divendres 15 de desembre. Vine i aporta la teva joguina en l’horari habitual de la Delegació, de dilluns a divendres de 9 a 20 h.  

Vídeo de la campanya 

 
 


Altres materials de campanya 


     


Comparteix

f

La Delegació de Lleida et convida al cinefòrum de "Creatura" el 23 de novembre
Les temàtiques de la pel·lícula d’Elena Martín, premiada al Festival de Cannes, fonamentarà el col·loqui amb professionals de diversos àmbits.