f

La Delegació Territorial de Lleida del COPC incrementa la seva col·laboració amb la Universitat de Lleida

El protocol general d'actuació amplia el marc de col·laboració anterior en aspectes d’investigació, recerca i formació sobre psicologia.

El passat divendres, 13 de setembre, el president de la Delegació Territorial de Lleida del COPC, Jaume L Celma i el rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy, van signar un protocol general d’actuació per ampliar el marc de col·laboració en aspectes d’investigació, recerca i formació sobre psicologia que mantenen des de 2020. 

El protocol també estableix que ambdues institucions cediran les respectives instal·lacions docents per a actes, jornades, seminaris, conferències i congressos que s’organitzaran conjuntament, i fomentar així, la relació i l’intercanvi recíproc entre professorat, comunitat estudiantil i el COPC. L’acord té una vigència inicial de dos anys, prorrogables. 

El rector de la UdL, Jaume Puy, va destacar la necessitat de protocols com aquest “per poder avançar en una docència més propera al món professional”. Per la seva part, el president de la Delegació Territorial de Lleida, Jaume L Celma, va ressaltar que "l'atansament entre el COPC i la universitat suposa un enriquiment per ambdues parts”. 


A l'acte de signatura, també hi van assistir el degà  de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL, David Aguilar, i la vocal de la Junta Rectora del COPC Lleida, Núria Vita. 

Comparteix

f

El president de la Junta Rectora es reuneix amb l'alcalde de Lleida
Durant la trobada es van desprendre possibles actuacions de col·laboració entre ambdues entitats, amb l'objectiu de promocionar el benestar emocional de la ciutadania.