f

La Delegació Territorial de Lleida inicia un Cicle de Conferències amb l'objectiu de treballar els diferents àmbits de la psicologia

La primera va ser dijous 15 de febrer a iniciativa del Grup de Treball de Sistèmica. Aviat s'informarà de properes conferències.

El passat dijous 15 de febrer, es va donar el tret de sortida al Cicle de Conferències de la Delegació Territorial de Lleida.

La primera, a iniciativa del Grup de Treball de Sistèmica, sota el títol Taller: Psicoteràpia Emocional Sistèmica amb nens, nenes i adolescents: model de treball i eines pràctiques va anar a càrrec de l’experta en infància, adolescència, i família, doctorada en l'àmbit de la teràpia familiar i de la psicoteràpia emocional sistèmica infantojuvenil per la UNED i Europsy, Mercedes Bermejo.

Durant el taller, que es va realitzar a la sala de formació de la Delegació Territorial de Lleida, amb les places exhaurides, els i les assistents van poder conèixer casos, comentar-ne de propis i realitzar dinàmiques vivencials relacionades amb la temàtica del taller, així com conèixer noves tècniques d’avaluació i d’intervenció sistèmica.

Aviat, s’informarà de les dates de les pròximes conferències.


Comparteix

f

L'acord de col·laboració entre la Delegació i l’HSJD de Lleida produeix el primer fruit
La sessió clínica ‘Neuropsicologia dels trastorns mentals: característiques i avaluació’ presenta el perfil neuropsicològic dels principals trastorns mentals.