f

La Delegació Territorial de Lleida convida els seus col·legiats i col·legiades a la XX Trobada de Professionals de la Psicologia de les Terres de Lleida i Osca

L’acte tindrà lloc el pròxim 26 d'abril, a les 20.30 h al Golf Lleida & Country Club Raimat.

La Delegació Territorial de Lleida convida els seus col·legiats i col·legiades a la XX Trobada de Professionals de la Psicologia de les Terres de Lleida i Osca.

L’acte tindrà lloc el pròxim 26 d'abril, a les 20.30 h al Golf Lleida & Country Club Raimat (antic Club Golf Raimat).

Durant l'acte de retrobament es donarà la benvinguda als nous col·legiats i col·legiades. També s’homenatjarà les persones col·legiades que han complert el 25 aniversari d'exercici professional.
Per últim, es lliuraran els premis de la V edició del Concurs d'Il·lustració El traç de la psicologia.  

Tot seguit totes les persones assistents estan convidades a un còctel a peu dret, per poder gaudir de forma distesa amb els companys i companyes de professió.

L'assistència a l'acte és gratuïta pels col·legiats i col·legiades de la Delegació Territorial de Lleida, pels i les participants del Concurs d’Il·lustració i les persones acompanyants dels homenatjats i homenatjades pels 25 anys de professió. 

Per assistir-hi cal confirmar assistència, abans del 22 d'abril, fent clic a l’enllaç.



Comparteix

f

La Delegació, amb la col·laboració de la Universitat de Lleida, organitza la conferència "Criatures i pornografia: Pautes per a famílies i professionals".
Aquesta tindrà lloc divendres 5 d’abril a les 18 h a l’Auditori Transfronterer de la Universitat de Lleida.