f

La Delegació Territorial de Lleida participa a la 3a Jornada Psicologia en el tractament de l’Obesitat que organitza la SEEDO el proper 7 d’octubre

Membres de la Junta Rectora de la Delegació hi tenen un paper protagonista, com el president Jaume L. Celma i el vocal Antonio Alcántara.

La Societat Espanyola per a l'Estudi de l'Obesitat (SEEDO) és una societat científica multidisciplinària centrada en l'estudi, la divulgació, la formació dels professionals de la salut, la prevenció i el tractament de tots els aspectes rellevants relacionats amb els problemes d'excés de pes. El proper 7 d’octubre, en col·laboració amb la Delegació Territorial de Lleida del COPC i la Universitat de Lleida, la SEEDO organitza la 3a Jornada Psicologia en el tractament de l’Obesitat, una realitat cada vegada més evident, al Caixafòrum de Lleida.

La jornada comptarà amb la participació de Jaume L. Celma, president de la Delegació, Antonio Alcántara, vocal de la Junta Rectora, que moderaran sengles taules de debat, així com Andrea Arroyo, membre del GT TCA i tractament psicològic de l’obesitat del COPC. El programa de la Jornada es pot consultar en aquest enllaç, i la inscripció està habilitada en aquest enllaç al web de SEEDO.

Els psicòlegs i psicòlogues que per la seva feina tenen relació amb el tractament de l'obesitat estan especialment convidats a la jornada.

Descarrega el programa:

Comparteix

f

El Grup Sènior de la Delegació Territorial de Lleida es presenta en un acte el proper 6 d'octubre
L'esdeveniment tindrà lloc a les 19 h, al paranimf de l’Acadèmia Mariana, amb la moderació de Jaume L. Celma.