f

La Delegació Territorial de Lleida i NeuroLleida organitzen l’acte de cloenda del 10è aniversari de l’entitat

La conferència commemorativa va tenir lloc el 16 de febrer, a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina.

NeuroLleida ha complert 10 anys, i va decidir commemorar el seu desè aniversari amb un acte coorganitzat amb la Delegació Territorial de Lleida del COPC. L’esdeveniment va tenir lloc el passat dia 16 de febrer, a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina, i va consistir en la conferència “Què en sabem de nou sobre el deteriorament cognitiu lleu i la malaltia d’Alzheimer?”, a càrrec de la psicòloga especialista en psicologia clínica i neuropsicologia Dra. Anna Carnes. 

La doctora en psicologia va parlar sobre el trastorn cognitiu lleu i la seva detecció, així com les darreres investigacions i actualitat sobre els estudis i proves dels nous fàrmacs contra la malaltia d’Alzheimer, els quals, segons va afirmar Carnes, no són simplement pal·liatius, sinó que també ataquen les causes de la malaltia. A més, també va destacar la importància de prevenir, ja que minimitzant els factors de risc es podria endarrerir l’aparició de la malaltia, que actualment afecta un 2,5% de la població de l’estat espanyol. 

La conferència va ser presidida per Antoni Montardit, vicepresident d'ASPID, i per Raül Llevot, delegat de la Conselleria de Salut a Lleida, i moderada per Olga Gelonch, vocal de la Junta Rectora de la Delegació Territorial de Lleida del COPC i  directora assistencial de NeuroLleida. Entre altres personalitats, també es va comptar amb l’assistència de Thelma Hernando, tresorera de la Delegació de Lleida del COPC. 

De dreta a esquerra: Anna Carnes, Olga Gelonch i Thelma Hernando

De dreta a esquerra: Anna Carnes, Olga Gelonch i Thelma Hernando

Comparteix

f

La Delegació Territorial de Lleida envia representació institucional a la trobada amb la Intercol·legial de Salut de les Terres de Lleida
L’acte va posar fi a la commemoració del centenari del Col·legi Oficial d’Infermers i Infermeres de Lleida