f

La Delegació i la Comissió de Cultura convoquen la V Edició del Concurs El Traç de la Psicologia

La temàtica de la present edició és el suïcidi. Esperem la teva obra artística fins al 22 d'abril.

La Delegació Territorial de Lleida i la Comissió de Cultura del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya convoquen la V Edició del Concurs El Traç de la Psicologia, el concurs d’il·lustració amb l’objectiu d'impulsar la cultura i la creativitat per contribuir a l'expressió d'emocions, sentiments i reflexions a través de la manifestació artística.

En aquesta V edició, la temàtica del concurs és: suïcidi, parlem-ne. El suïcidi és una causa de mort evitable que representa un greu problema de salut pública i, a més, provoca un gran impacte físic, psicològic, emocional i social a les persones i famílies afectades, i a la comunitat en el seu conjunt. A aquesta edició del concurs, se’n vol parlar obertament, donant-li visibilitat. 

Qui hi pot participar?

Poden participar-hi les persones col·legiades i precol·legiades del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, els col·legiats i col·legiades dels Col·legis Professionals de l’Àmbit Sociosanitari de les Terres de Lleida, i els i les estudiants del grau de psicologia de totes les Universitats amb seu a Catalunya.

Quins premis hi haurà?

Per a persones col·legiades i precol·legiades:
• 1r Premi. 500 €
• 2n Premi 300 €
• 3r Premi 200 €

Premi per als i per a les estudiants del grau de psicologia:
• Premi únic de 150 € més un any de precol·legiació al COPC. 

Cada dibuix o il·lustració es pot presentar en tècnica lliure (excloent tècniques digitals) sobre paper DIN-A4, o en qualsevol altre suport, mentre es mantingui la mida. Pot anar acompanyada de paraules o una frase breu (fins a 40 caràcters). Per concursar-hi, fes clic a les bases del concurs i presenta la teva obra abans del tancament de termini el dia 22 d’abril.

Comparteix

f

La Junta Rectora de la Delegació dona tret de sortida al concurs d’Instagram #instantsdenadalcopclleida
La imatge guanyadora rebrà un xec-regal de 100 euros per gastar a la botiga, en productes o consumicions, Bo de Shalom de Lleida.