f

La Junta Rectora de la Delegació dona tret de sortida al concurs d’Instagram #instantsdenadalcopclleida

La imatge guanyadora rebrà un xec-regal de 100 euros per gastar a la botiga, en productes o consumicions, Bo de Shalom de Lleida.


La Junta Rectora de la Delegació Territorial de Lleida del COPC dona el tret de sortida al concurs d’Instagram #instantsdenadalcopclleida, la finalitat del qual és poder recopilar els millors moments d’aquest Nadal 2023 de totes les persones que segueixen la Delegació a Instagram, per tal de trobar i premiar la millor imatge d’aquestes festes.

El concurs premiarà la millor fotografia nadalenca amb un val de 100 euros per gastar a la botiga, en productes o consumicions, Bo de Shalom.

Participar-hi és molt senzill: s'ha de ser seguidor del compte d'Instagram @copc.lle, compartir una imatge especial de les festes de nadal al mur amb el hashtag #instantsdenadalcopclleida i etiquetar el compte @copc.lle. En aquest enllaç es poden consultar les bases del concurs.

El dia 9 de gener, a les 16.00 h, es farà el recompte i la fotografia que hagi obtingut més m’agrada (likes) serà la guanyadora d’un xec-regal de 100 euros per a gastar en productes i consumicions a Bo de Shalom (Pl. Mossèn Jacint Verdaguer, 5. Lleida). Bo de Shalom pertany a la Fundació Ilersis, entitat sense ànim de lucre que treballa per la inserció de persones amb discapacitat intel·lectual o en risc d'exclusió social.  

Molta sort a tots i totes! I molt bones festes. 

 
 

Comparteix

f

Jornada solidària de la Intercol·legial de Salut de Lleida en benefici de la Marató
La Delegació Territorial de Lleida participarà a la Jornada amb el taller ‘Entrenem el cervell’, dedicat als jocs de taula cognitius.