f

La V Jornada d’Intervenció Comunitària en Salut Mental “Nou reptes” t'espera el 16 de novembre

L'esdeveniment organitzat per la Delegació, conjuntament amb els Serveis de Rehabilitació Comunitària i GSS, tindrà lloc a l'Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la Universitat de Lleida.

El pròxim 16 de novembre, la Delegació Territorial de Lleida del COPC organitza la V Jornada d’Intervenció Comunitària en Salut Mental Nou reptes conjuntament amb els Serveis de Rehabilitació Comunitària de la província de Lleida i l’entitat Gestió de Serveis Sanitaris (GSS).

La jornada començarà a les 9 h del matí amb una taula rodona que parlarà, entre altres temes, de les autolesions i del suïcidi en l’adolescència, per continuar amb unes càpsules creatives i finalitzar amb el lliurament de premis del concurs de pòsters que ha convocat. Pots consultar el programa en aquest enllaç i, si t'hi vols inscriure, aquí tens l'enllaç d'inscripció.  L'acte es durà a terme a l’Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la Universitat de Lleida (UdL), al c. Jaume II, 67 bis.  

Els Serveis de Rehabilitació Comunitària són un servei públic i gratuït que ofereix atenció a persones amb problemes de funcionalitat derivats d’un trastorn mental i/o d’addicions. Es treballa la rehabilitació psicosocial per articular itineraris de recuperació, fent valdre les capacitats i el desenvolupament de noves habilitats de la persona afectada, promovent el projecte vital de la persona i emfatitzant en la possibilitat de viure una vida satisfactòria.

Comparteix

f

La Delegació amplia la campanya “Connecta amb la teva salut mental” contra l’intrusisme professional
L’objectiu és conscienciar, donar visibilitat i sensibilitzar a la població de la importància de tenir cura de la salut mental i fer-ho de la mà de professionals de la psicologia col·legiats i col·legiades.