f

Primera sessió de 'Diàlegs amb l’alumnat del Grau de Psicologia de la UdL' amb el Grup Sènior

L'activitat va tenir lloc el 6 de maig, i va comptar amb més de cent assistents.

Dilluns, 6 de maig, va tenir lloc la primera sessió de Diàleg entre alumnes de primer i de quart curs del Grau de Psicologia de la Universitat de Lleida (UdL) i membres del Grup Sènior de la Delegació de Lleida del COPC. L'activitat va tenir lloc a la Sala de Juntes de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social, i va comptar amb més de cent assistents.

Aquestes sessions de diàleg s'efectuen en el marc del conveni de col·laboració entre la Universitat i la Delegació Territorial del COPC a Lleida. El centenar d’alumnes assistents, prèviament havien redactat una sèrie de qüestions i dubtes sobre la professió, als quals els membres del Grup Sènior van intentar donar resposta i consell a través de la seva experiència. Per tant, el diàleg va ser del tot productiu, intens i enriquidor.

Atesa l’efectivitat de l’experiència es va proposar repetir l’activitat de manera anual. Així mateix, el Grup Sènior va oferir-se per a resoldre qüestions i aspectes no tractats, i restar a disposició de l’alumnat tot utilitzant la Delegació del COPC com a espai d’interacció.

Aquesta acció s’inclou com una activitat del Grup Sènior de la Delegació Territorial de Lleida, entre els objectius del qual consta la possibilitat de fer activitats amb l'alumnat de psicologia, tot aprofitant l’experiència i l’expertesa de professionals jubilats.


Comparteix

f

La Delegació reuneix 132 col·legiats i col·legiades a la XX Trobada de professionals de la psicologia de les terres de Lleida i Osca
La galeria de fotografies de l'esdeveniment el descriu millor que les paraules i ja està disponible.