f

Has publicat algun llibre i el vols presentar aquest Sant Jordi?

Presenta el teu llibre a la Delegació Territorial de Tarragona del COPC i viu la setmana de la Diada.

A la Delegació Territorial de Tarragona del COPC volem convertir el nostre espai en un aparador de cultura i embadalir-nos amb les totes aquelles publicacions de les persones col·legiades de la demarcació. El teu llibre pot ser protagonista d'una presentació durant la setmana de Sant Jordi: serà conegut per col·legues de professió i pot ser el punt de partida d'un expert debat que faci l'acte únic.

Si ets col·legiat o col·legiada del territori, has escrit un llibre i tens ganes de donar-lo a conèixer, no dubtis en contactar amb nosaltres a través del telèfon 977 214 102 o a través del correu electrònic copc.t@copc.cat i busquem el teu espai la setmana de Sant Jordi, del 17 al 23 d'abril.

El 1995 la UNESCO va declarar el 23 d’abril Dia Mundial del Llibre i dels Drets d’Autor. Els motius per haver triat aquest dia són de caràcter commemoratiu: és la data en què van morir els escriptors Miguel de Cervantes i William Shakespeare. A Catalunya, a més, coincideix amb la Diada de Sant Jordi, la diada de la cultura i de l'amor que simbolitzen el llibre i la rosa que es regalen els catalans, les catalanes i tothom qui vol sumar-se a la festivitat.

Comparteix

f

La Delegació participa a la iniciativa de “Tarragona Saludable” amb dues conferències relacionades amb diferents aspectes de la salut mental
Les activitats tindran lloc el 4 i el 16 d’abril i es podran seguir presencialment a la Delegació o en línia.