f

La Biblioteca de la Delegació Territorial de Tarragona adquireix dos edicions de l'experta en intel·ligència emocional Mar Romera

'La familia, la primera escuela de las emociones' i 'Educar sin recetas' són els dos nous títols que ja pots agafar en préstec.

La Biblioteca de la Delegació Territorial de Tarragona ha adquirit dos nous llibres de Mar Romera, especialista en intel·ligència emocional i innovació. La familia, la primera escuela de las emociones i Educar sin recetas ens endinsen en la resolució dels conflictes que pares, mares i docents es poden trobar en el dia a dia dels infants.

Així, a l'obra Educar sin recetas, l’autora explica a les famílies i als i a les docents quins són els recursos personals per ajudar que els més petits desenvolupin els seus i aporta les eines per fer de l’educació una aventura apassionant. 

La família, la primera escuela de las emociones és un llibre on s’exposa les dificultats i els conflictes més comuns que pares i mares es poden trobar durant el procés d’aprenentatge en la infància, i l’autora proposa formes d’actuar que milloraran la capacitat d’anàlisi i d’actuació en les relacions entre pares i fills. 

T'animem a demanar-los en préstec i enriquir-te del seu contingut!


Comparteix

f

Mil dues-centes persones: èxit de participació en la ‘Jornada Debat a Bat. Parlem d'Autoestima’
La Delegació Territorial de Tarragona del COPC ha organitzat l'esdeveniment per aproximar la psicologia als joves