f

La Delegació celebra la festa col·legial en commemoració del Patró de la Psicologia el dia 1 de març

L'acte tindrà lloc al Club Nàutic de Salou a les 19.30 h i es farà una distinció especial a totes aquelles persones col·legiades que han complert 25 anys d'exercici professional durant el 2023.

Com cada any, la Delegació Territorial de Tarragona organitza la tradicional festa col·legial en commemoració del Patró de la Psicologia

Enguany l'acte tindrà lloc al Club Nàutic de Salou a les 19.30 h. La trobada s'iniciarà amb la distinció a totes aquelles persones col·legiades que han complert 25 anys d'exercici professional de forma consecutiva o interrompuda durant l'any 2023. D'altra banda, es donarà la benvinguda a les persones que comencen la seva carrera professional en l'àmbit de la psicologia i que ja són noves persones col·legiades.

La festa s'amenitzarà amb un còctel a peu dret, moment per poder gaudir de forma distesa dels companys i companyes que comparteixen la mateixa passió per la professió.

Cal confirmar l'assistència al 977 214 102 o al correu electrònic copc.t@copc.cat fins al dia 26 de febrer.


Comparteix

f

La Delegació coorganitza la I edició de la Jornada Psicologia i Demències el proper 20 de febrer
L'Associació Alzheimer i altres trastorns neurocognitius de Reus i Baix Camp i l’Institut Lerin Neurocognitive són també coorganitzadors de la Jornada, que tindrà lloc a  la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut (FMCS) de Reus.