f

La Delegació coorganitza la I edició de la Jornada Psicologia i Demències el proper 20 de febrer

L'Associació Alzheimer i altres trastorns neurocognitius de Reus i Baix Camp i l’Institut Lerin Neurocognitive són també coorganitzadors de la Jornada, que tindrà lloc a  la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut (FMCS) de Reus.

 

La Delegació Territorial de Tarragona del COPC, conjuntament amb l’Associació Alzheimer i altres trastorns neurocognitius de Reus i Baix Camp i l’Institut Lerin Neurocognitive ha organitzat la I edició de la Jornada Psicologia i Demències. L'esdeveniment tindrà lloc el dia 20 de febrer a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut (FMCS) de Reus, amb l’objectiu de presentar el paper de la psicologia en aspectes com la prevenció, detecció primerenca i intervenció en les demències.

La Jornada consta de dues conferències: la primera abordarà la prevenció i factors de risc en les demències, a càrrec de la Dra. Olga Gelonch, neuropsicòloga; la segona versarà sobre la detecció primerenca en les demències, i anirà a càrrec de la Dra. Mercè Boada, directora mèdica de la fundació ACE. Finalment, es programa una taula rodona que tractarà sobre la intervenció en les demències des de diferents vessants. 

La presentació de l’acte anirà a càrrec de la presidenta de la Delegació, l’Eva Llatser, conjuntament amb d’altres autoritats, i la cloenda la faran -de forma conjunta- el secretari de la Delegació Luis Heredia i la presidenta de l’Associació d’Alzheimer de Reus i Baix Camp, Misericòrdia Sánchez. 

La Jornada té format presencial i està reconeguda d’interès en serveis socials i en tràmit de reconeixement d’interès sanitari. Pots consultar el programa i l'enllaç de les inscripcions a l'apartat de formació del web.



Comparteix

f

Nou conveni de col·laboració entre la Delegació i l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya
Ambdues entitats estan interessades a crear sinergies i col·laborar en qüestions de mutu interès.