f

La Delegació Territorial de Tarragona del COPC acull la seva IV Sessió de 'Networking' dels grups de treball

L'esdeveniment es va dur a terme el 15 de juny en una sala per a esdeveniments de la ciutat.

La Delegació Territorial de Tarragona agraeix la participació a tots els col·legiats i les col·legiades que vau fer possible poder gaudir d'una estona distesa entre companys i companyes de professió a la IV Sessió de Networking dels grups de treball, el passat 15 de juny de l'Hotel AC. 

Els grups de treball de la Delegació Territorial de Tarragona del COPC són un dels motors principals de la nostra Delegació. Els grups de treball són espais de recerca, reflexió i aprofundiment dels diferents de la psicologia.

En aquesta ocasió es va comptar amb Diana Pinos, psicòloga experta en publicitat i planificació estratègica que ens va fer participar de la metodologia creativitikit, un mètode enfocat a trobar solucions innovadores mitjançant l'entrenament de la ment.

Prement el següent enllaç podeu consultar les imatges dels moments més destacats de la IV Sessió de Networking dels GT.

Comparteix

f

La Delegació de Tarragona i el Banc de Sang i Teixits engeguen una campanya per fomentar la donació de sang al Camp de Tarragona
Del 26 de juny fins a l'1 de juliol, aquelles persones que ho desitgin poden acostar-se a donar sang a l'Hospital Joan XXIII de la ciutat de Tarragona.