f

La Delegació Territorial de Tarragona del COPC col·labora amb Creu Roja Joventut en la campanya de recollida de joguines

La campanya “Els seus drets en joc” vol garantir que cap infant en situació de vulnerabilitat es quedi sense joguina.

Un any més, la Delegació Territorial de Tarragona del COPC col·labora amb Creu Roja Joventut en la campanya de recollida de joguines per les festes de Nadal. Per segon any consecutiu, la Delegació s’uneix a la campanya “Els seus drets en joc”, que organitza Creu Roja Joventut, una recollida de joguines que busca garantir que cap infant en situació de vulnerabilitat es quedi sense joguina.  

El joc és una de les vies més útils per la difusió de qualsevol proposta educativa i pedagògica, per la qual cosa, en l'època de l’any més significativa de la joguina, es demana l'aportació de joguines, noves, no bèl·liques, no sexistes i que promoguin un joc saludable i enriquidor.

La Delegació Territorial de Tarragona del COPC és centre col·laborador de recollida de joguines, des de dimecres 29 de novembre fins a dilluns 18 de desembre. Vine i aporta la teva joguina en l’horari habitual de la Delegació, de dilluns a dijous de 09:00 a 19:00 h.  i divendres de 09:00h. a 15:00h.

Vídeo de la campanya 

 



Altres materials de campanya 

     

 

Comparteix

f

La Biblioteca de la Delegació Territorial de Tarragona adquireix dos edicions de l'experta en intel·ligència emocional Mar Romera
'La familia, la primera escuela de las emociones' i 'Educar sin recetas' són els dos nous títols que ja pots agafar en préstec.