f

La Delegació Territorial de Tarragona organitza un taller de cuina familiar on aprendrem a fer galetes de Halloween i panellets

Dintre de les activitats del Club d'Oci us proposem  que gaudiu d'una tarda familiar elaborant dolços tradicionals.

El dia 27 d'octubre, la nostra Delegació acollirà un taller de cuina familiar, on grans i petits gaudiran elaborant galetes de Halloween i panellets. Es tracta d'una activitat lúdica pensada per a passar una bona estona en família. Tots aquells col·legiats i col·legiades que ho desitgin es poden inscriure acompanyats dels seus fills i filles o nets i netes abans del 20 d'octubre, trucant al telèfon 977 214 102 o per correu electrònic a copc.t@copc.cat.

En aquesta ocasió hem volgut fer-nos ressò de les tradicions més nostrades, com per exemple la castanyada i els panellets, i de tradicions anglosaxones que cada vegada estan més esteses en la nostra societat i que tant diverteixen els més menuts de la casa, com el Halloween.

Aquest taller té una aportació econòmica de 3 € per infant, que anirà destinada a l'Associació Afanoc, una entitat sense ànim de lucre que ofereix atenció psicosocial integral a infants i adolescents amb càncer, i també a les seves famílies.

Us hi esperem!


Comparteix

f

La Intercol·legial de Terres de l'Ebre presenta pàgina web
La Delegació de Tarragona en forma part, conjuntament amb uns altres 13 col·legis professionals de la demarcació.