f

La Delegació Territorial de Tarragona renova el conveni de col·laboració amb l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona

Amb la voluntat de mantenir les sinergies entre ambdues entitats, l'acord es renova per dos anys més


La Delegació Territorial de Tarragona del COPC i l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona (ICAT) es comprometen a col·laborar activament per fomentar la lluita contra l'intrusisme, l'ocupabilitat i/o l'assoliment de competències professionals a través de conferències tècniques, activitats formatives, cursos, jornades conjuntes, etc., mitjançant la renovació del conveni de col·laboració que recull tots aquests objectius. La signatura s'ha fet efectiva per part de la presidenta de la Delegació de Tarragona del COPC, Eva Llatser, i de la degana de l'ICAT, Estela Martín. 

A més, en aplicació del conveni, ambdues entitats acorden fer difusió de les activitats formatives mútues que puguin ser d'interès per a les persones col·legiades de llurs entitats utilitzant els seus propis mitjans disponibles.

La Delegació Territorial de Tarragona espera que el conveni sigui fructífer i generi noves oportunitats als col·legiats i col·legiades.

Comparteix

f

La 7a Jornada Salut i Emocions tindrà lloc el dijous 16 de novembre sota l'eslògan 'Alimenta la teva Salut!'
L'esdeveniment està coorganitzat per la Delegació, l'Escola Oberta de Salut, el CoDiNuCat, el Centre MQ i l'Ajuntament de Reus.