f

La IV edició del  concurs de fotografia l'Ull de la Psicologia ja té guanyadores

"A fora, a dins", de l'autora Kira Martín, s'ha endut el primer premi.

Com és tradició, la Delegació Territorial de Tarragona ha celebrat la IV edició del concurs de fotografia l'Ull de la Psicologia, que busca la visió personal que els col·legiats, col·legiades, precol·legiats i precol·legiades tenen sobre el que representa la psicologia.

Enguany, el primer premi ha estat concedit a la fotografia A fora, a dinsde Kira Martín, que podeu veure a continuació. La Delegació de Tarragona del COPC felicita la guanyadora d'aquesta quarta edició. El segon premi ha recaigut sobre Psicologia, la pinça que et sosté abans de caure, d'Alba Pesquera i, el tercer, sobre Les tormentes il·luminen, de Tania Badia. Enhorabona també per a les premiades en segon i tercer lloc. 

L’acte de lliurament del premis va tenir lloc durant la Trobada nadalenca de la Delegació Territorial de Tarragona, que es va celebrar el passat 12 de desembre, en què simbòlicament es va entregar també l'assignació econòmica de cada premi: 500 € per al primer premi, 300 € per al segon premi i 150 € per al tercer.

El conjunt de fotografies participants es poden veure a continuació. També les podeu veure en aquest àlbum de Flickr. Esperem que en gaudiu!

Comparteix

f

La Delegació de Territorial de Tarragona participa a la recollida de joguines de la campanya “Els seus drets en joc”
La campanya, organitzada per Creu Roja -Joventut, vol garantir que cap infant es quedi sense joguina.