f

La Junta de la Delegació Territorial de Tarragona us convida a participar a la Tradicional Trobada Nadalenca

Dilluns 18 de desembre, a la seu de la Delegació, amb activitats per a grans i petits: totes les persones col·legiades i precol·legiades hi són convidades.

Ja es respira l'ambient de Nadal, els carrers es comencen a guarnir amb les llums, els aparadors es decoren per a l'ocasió i els comerços s'omplen dels tradicionals dolços nadalencs. És un moment de l'any en què les presses s'aturen i ens disposem a passar una estona al caliu d'amics, amigues i familiars. Per tot això és un bon moment per gaudir de la companyonia de tots aquells i aquelles que comparteixen la mateixa passió per la psicologia. 

Col·legiats, col·legiades, precol·legiades i precol·legiats hi teniu un espai per estar-hi junts en un moment de distensió. Començarem a les 19.00 h. Tenim activitats preparades per a tothom: grans i petits, perquè volem que sigui una trobada familiar. Aprofitarem l'avinentesa per lliurar els premis del V Concurs de Fotografia l'Ull de la Psicologia i els premis del XV Concurs de Postals Nadalenques. Ah, i finalitzarem amb un piscolabis.

Us hi esperem! Preguem confirmació d'assistència fins el dia 11 de desembre trucant-nos al 977 21 41 02 o enviant-nos un correu electrònic a copc.t@copc.cat .






Comparteix

f

La Delegació Territorial de Tarragona convoca el XV Concurs de Postals Nadalenques
Les obres guanyadores s'utilitzaran per confeccionar la felicitació de Nadal de la Delegació Territorial de Tarragona del COPC. Hi ha 5 categories, i el termini màxim per presentar-s'hi és el dia 11 de desembre.