f

La Junta Rectora de la Delegació Territorial de Tarragona organitza diferents actes commemoratius del Patró de la Psicologia

Del 15 al 24 de febrer, la Delegació et reclama en 4 actes especials.

La Junta Rectora de la Delegació Territorial de Tarragona organitza diferents actes per commemorar el Patró de la Psicologia, que culminen amb la festa col·legial del proper 24 de febrer. 

Els actes commemoratius són els següents, prem el botó i inscriu-te a tots els que puguis:

Jornada: I per què no parlar de la mort als infants i adolescents?

En primer lloc, el dia 15 de febrer tindrà lloc la Jornada: I per què no parlar de la  mort als infants i adolescents? A la nostra societat, parlar de la mort als infants i adolescents continua sent tabú. Aquesta  jornada pretén obrir espais de debat al voltant de la importància de parlar de la mort.

Inscripcions gratuïtes aquí

Conferència: Treballa en equip els trastorns de la conducta alimentària

El 20 de febrer està programada la Conferència Treballa en equip els trastorns de la conducta alimentària en col·laboració amb el CoDiNuCat. Es parlarà dels trastorns de la conducta alimentària des d’un punt de vista psicològic i nutricional. Ens centrarem a explicar què són, com identificar-los, què podem fer per abordar-los i quan és necessari fer una derivació a un recurs especialitzat.

Inscripcions gratuïtes aquí

Conferència: Com omplir la teva agenda de pacients malgrat que la tinguis a zero

23 de febrer, impartida per Alejandro Vera Casas, psicòleg general sanitari i expert en emprenedoria i màrqueting per a psicòlegs i psicòlogues. 

Inscripcions gratuïtes aquí

Festa col·legial 2023
Delegació Territorial de Tarragona

Com a colofó final, la Junta Rectora de la Delegació Territorial de Tarragona us convida a tots els col·legiats i col·legiades de la demarcació de Tarragona a participar a la Festa Col·legial a les Fonts de Can Sala, on tindrà lloc l’acte de commemoració de les persones que porten 25 anys de col·legiació i on gaudirem d’un còctel a peu dret .

Inscripcions gratuïtes aquí



Comparteix

f

La Junta Rectora de la Delegació convida els col·legiats i col·legiades de la demarcació a la tradicional Festa Col·legial
L'acte tindrà lloc el 24 de febrer, a les 19.30h, al Restaurant Les Fonts de Can Sala de Tarragona.