f

La Junta Rectora de la Delegació Territorial de Tarragona et vol desitjar unes bones festes amb un petit obsequi nadalenc

El podeu recollir a la Delegació o a la seu del COMT de Terres de l'Ebre


El Nadal és un període de caràcter eminentment familiar, per viure bons moments amb la família i els amics, i és per això, perquè volem sentir-nos a prop dels col·legiats i de les col·legiades del territori, que volem compartir amb vosaltres la il·lusió d'aquestes festes.

Des del 19 de desembre fins al 22 de desembre en horari habitual d'atenció al públic, tots aquells col·legiats i col·legiades que ho desitgin es poden acostar a la Delegació i recollir un detallet nadalenc que hem preparat per desitjar-vos unes bones festes.

Les persones col·legiades a les Terres de l'Ebre poden rebre el seu obsequi a la seu que el Col·legi Oficial de Metges té a Tortosa, concretament al passeig de l'Ebre, n.24, gràcies a un conveni de col·laboració que hem signat ambdues entitats.

Des de la Delegació Territorial de Tarragona us desitgem que gaudiu d'un non Nadal i que tingueu una bona entrada d'any. Nosaltres continuarem treballant el 2024 per oferir-vos el millor servei.


Comparteix

f

Aquest 2023 ha estat un any ple d'activitats a la Delegació. En voleu veure les més destacades en imatges?
La Delegació Territorial de Tarragona elabora un vídeo amb imatges de les principals activitats de l'any.