f

Les delegacions de Tarragona del COPC i el COPLEFC renoven el conveni de col·laboració

Les activitats intercol·legials i les qüestions de mutu interès per als col·legiats i col·legiades centren el marc de l’acord entre la Delegació Territorial de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia i la Delegació de Tarragona i Terres de l’Ebre del Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya.


La Delegació Territorial de Tarragona del Col·legi Oficial de Psicologia i la Delegació de Tarragonai Terres de l’Ebre del Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya mantenen la voluntat de col·laboració renovant l'acord que tenien. Les dues organitzacions reiteren el compromís de cooperar activament per fomentar la lluita contra l’intrusisme, l’ocupabilitat i/o l’assoliment de competències professionals a través de conferències tècniques, activitats formatives, tallers, cursos, jornades conjuntes…

A més, ambdues entitats es comprometen a fer difusió mútua de les respectives activitats organitzades que s’adeqüin als seus objectius formatius o que puguin resultar d’interès pels seus col·legiats i col·legiades utilitzant tots els mitjans que tinguin disponibles.

El conveni té una vigència de dos anys i està signat pels presidents d’ambdues entitats així com pel delegat territorial de Tarragona del COPFLEC, Ramón Cuadrat i per la presidenta de la Delegació Territorial de Tarragona, Eva Llatser.

Desitgem que el conveni pugui aportar sinergies entre els col·legiats i col·legiades d’ambdues entitats tot promocionant el benestar físic i mental de la ciutadania.

Comparteix

f

La biblioteca de la Delegació Territorial de Tarragona amplia el seu fons bibliogràfic amb 2 nous títols
Els llibres ja estan a disposició de les persones col·legiades per al seu préstec.