Sonia Hernando. Llicenciada en Belles Arts (UPV), Màster en Dansa Moviment Teràpia (UAB). Membre Titular Registrada i Presidenta de la Asociación Española de Danza Movimiento Terapia (ADMTE). Docent convidada al màster de Dansa Moviment Teràpia (UAB) des de 2019. Acompanyament de DMT en programes socials de prevenció amb addiccions, menors i joves en risc d'exclusió social, dones en situació de vulnerabilitat, persones grans amb demències. Cofundadora de la organització Empoderamovimiento (2018) per a la transformació social mitjançant el moviment. Programes a mida de salut i benestar a professionals de la salut, l'educació i l'àmbit social. Programes de cultura organitzacional i benestar corporatiu a empreses. Atenció i acompanyament a famílies i col·lectius.
Montserrat Iranzo. Doctoranda del Doctorat Interuniversitari en Arts i Educació UdG. Investigadora en el grup GREPAI UdG. Màster Arts Escèniques UAB. Màster Dance Movement Therapy (DM/T) UB. Llic. Treball Social URL/UB. Pèrita Judicial Social. Estudis teatrals Col·legi del Teatre. Titulació en Dansa Clàssica ACADE Madrid. Recorregut professional en gestió empresarial, financera i analítica. Directora y cofundadora de DANSALUT. Itinerari professional de DM/T i de dansa social amb grups vulnerables (Premi 2012 Dansacat Dansa i societat. Reconeixement bones pràctiques socials 2020 Ajuntament de Barcelona. Premi 2022 Dansacat Projecte social. Premi de la Crítica 2023). En l’actualitat artísticament es vincula a la creació/direcció de peces professionals i/o socio-comunitàries. Co-escriu llibres, col·laborant en compilacions i revistes indexades. Participa en seminaris, jornades i congressos nacionals i internacionals presentant ponències, comunicacions, experiències i projectes. Dur a terme activitats en docència en àmbit reglat i no-reglat. Té com a línies de recerca la dansa social, la dansa creativa, la DM/T i els processos creatius en arts del moviment.
Sandra Jurado: Grau en pedagogia per la Universitat de Barcelona. Formació en Mediació Comunitària. Postgraduada en Mediació Artística (Art per la transformació social). Fundadora i codirectora de Median T la Danza projecte d'intervenció social i comunitària a través del moviment i la creació artística. Assessora pedagògica i coordinadora de l'àrea de moviment del projecte social Palau Vincles del Palau de la Música Catalana. Professora associada del departament de Didàctiques Aplicades de la facultat d'educació a la Universitat de Barcelona (especialista en expressió corporal). Part de la junta de l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya.
Beatriz Langa. Psicòloga General Sanitaria. Màster en Dansa Moviment Teràpia (UB). Màster Oficial en Arts Escèniques (URJC). Titulada en Sistema Conscient per la Tècnica de Moviment. Grau en Infermeria (URV). Postgrau en Emergències, UCI, Cures Pal·liatives i Acompanyament a la mort (UB). Certificat de professionalitat en Inserció Laboral per a Persones amb Discapacitat i/o Exclusió Social (URL). Interessada en l’ús de la intel·ligència artificial en els processos humans i la relació entre la neurociència i el comportament, des de 2018 col·labora amb el Grup de Recerca en Tecnologia Musical (MML Group. Departament Ingenieria-UPF) i amb el Grup de Recerca en Neurobiologia Cel·lular del Centre de Regulació Genòmica-Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB). Ballarina de dansa contemporània, activista cultural, escriptora de relats, psicòloga, dansamoviment-terapèuta i investigadora. Des de 1998 ha treballat amb diferents col·lectius de persones i amb diferents institucions.
Guillermo Mattioli. Doctor en Psicologia per la Universitat de Barcelona. Especialista en Psicologia Clínica Europsy especialista en Psicoteràpia 53 anys de pràctica professional pública i privada. Degà del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya.
Teresa Marina Monsegur. Fisioterapeuta. Ballarina, coreògrafa, actriu, escriptora i pintora. Dansa, moviment, terapeuta. Especialitzada en l’anàlisi del moviment Laban i Labanotation. Presidenta d’Arts7 Associació Professional d’Artterapeutes de Catalunya i membre de diferents entitats. Professora en el Màster en Artteràpia de la Universitat de Vic. Professora, supervisora i tutora del Màster en Dansa Moviment Teràpia de la Universitat de Barcelona.
Marta Soria. Psicòloga. Màster en Dansa Moviment Teràpia per la UB. Enginyera Tècnica Industrial. Psicòloga i dansa moviment terapeuta Coordinadora del grup de treball en DMT del COPC. Membre de la junta i membre titulat registrat de la Asociación Española de Danza Movimiento Terapia ADMTE. Ballarina i coreògrafa.
Hilda Wengrower: Doctora en Psicologia, Dansa Moviment Terapeuta. En 2002 va establir el màster en DMT en Els Heures i va ser la seva directora acadèmica fins a 2011. Ha publicat articles i capítols en temes relacionats a la dansa moviment teràpia, inclòs el primer article en Català en el Full Informatiu del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya: La teràpia basada en el moviment i la dansa. Full Informatiu COPC. 2004, pps. 165, 11-13. També va escriure sobre immigració, recerca a través de les arts, en la revista Artteràpia, de la UCM. Va coeditar amb Sharon Chaiklin el llibre La Vida és Dansa. L'Art i la Ciència de la Dansa Moviment Teràpia (Gedisa; dues edicions en Inglés, i també Coreà, Alemany, Rus i Hebreu). El llibre Dansi and Creativity within DMT. International perspectives. Va treballar amb infants, adolescents i joves adults. Manté una pràctica privada amb adults i supervisions. Va coeditar el llibre Traditions in Transitions in the Arts Therapies, publicat per Ecarte. És convidada a revisar articles i llibres en revistes professionals i llibres; a participar en jurats de tesis i supervisar recerques i tesis doctorals i a fer classes-cursos i conferències a Amèrica Llatina, els EUA, Europa i Àsia.