f

Acabat el procés electoral, el degà Guillermo Mattioli adreça unes paraules a les persones col·legiades i col·laboradores del COPC

Benvolguts i benvolgudes col·legues,

Hem acabat aquest procés electoral, els col·legiats i col·legiades heu parlat, i amb el vostre vot heu renovat el mandat de la Junta del nostre Col·legi.

M'agradaria donar gràcies a totes les persones que heu participat en la contesta electoral i, en especial, a l’equip humà del COPC, que amb la seva energia i compromís inesgotables durant els dos dies de votacions han estat cordials, eficients i immunes a les incidències d’un procés completament nou.

Ara, encetem 4 anys que comencen amb la base de tot allò que ja hem fet. Els i les membres de la Junta de Govern ens comprometem a treballar al servei dels objectius del nostre programa i, si apareixen circumstàncies imprevistes com les que hem patit en aquests darrers anys, confiem a continuar adaptant-nos de la manera més creativa possible.

Molt aviat, un cop passades les formalitats necessàries, assumirem el nou mandat i reprendrem la feina, tot esperant donar-vos bones notícies per als professionals i la professió.

Una abraçada a tothom!

Guillermo Mattioli i Jacobs

Degà del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya

Comparteix

f

VII Congrés Internacional per a l'Estudi de la Mediació i el Conflicte, del 15 al 17 de setembre
Gràcies a la col·laboració del COPC, el col·legiats i col·legiades tenen un 25% de descompte en el preu d'inscripció, que és reduïda fins el 15 de juliol.