f

Acredita’t com a expert o experta en les següents àrees de la psicologia: educativa, intervenció social, forense i mobilitat i seguretat. El termini segueix obert

Durant els pròxims mesos d’abril i maig finalitza el termini de la via extraordinària transitòria per sol•licitar les acreditacions del Consejo General de la Psicología en aquests 4 àmbits d’intervenció.

Els els psicòlegs i psicòlogues que poden sol·licitar l'acreditació nacional per la via extraordinària transitòria són tots els qui compleixin els criteris generals d'acreditació  i reuneixin els mèrits suficients en els terminis establerts, segons determinen les bases específiques en cada cas i que detallem a continuació:

Via extrardinària transitòria: Data límit 25 d'abril de 2022

Via Extrardinària transitòria: Data límit 11 de maig de 2022

  • Psicòleg o psicòloga expert en psicologia del trànsit i la seguretat. Consultar les bases.

  • Psicòleg o psicòloga expert en psicologia jurídica i forense. Consultar les bases.

El COPC disposa de comissions de valoració formades per professionals de reconegut prestigi i acreditats en l’àrea corresponent, per avaluar les sol·licituds nacionals presentades, i col·labora així amb el Consejo General de la Psicología en el seu programa d’acreditacions pròpies.

Per consultar les bases i conèixer el tràmits administratius de totes les acreditacions professionals d’expertesa convocades en l’àmbit nacional cal clicar el següent enllaç. Recordem que per totes les acreditacions professionals d’expertesa convocades pel Consejo General de la Psicología la via ordinària està oberta tot l’any i la via extraordinària transitòria està subjecta a aquestes dates límit. 

Si necessites informació addicional, el pròxim mes de març s’organitzarà una sessió informativa. Podràs consultar la data i inscriure’t a partir de març a través del calendari d'activitats del COPC. També pots contactar amb el Departament de Desenvolupament Professional a través del correu electrònic  acreditacions@copc.cat.


Comparteix

f

La Fundació La Marató de TV3 busca projectes de recerca en salut mental
Per optar al finançament, els projectes es podran inscriure a la pàgina web ccma.cat abans del 2 de març.