f

Any nou, formació nova: troba els teus propòsits al nou programa d'activitats formatives del COPC

Programa't la formació que faràs el primer trimestre de l'any: totes les formacions del COPC ordenades per àmbit professional, tipologia de curs i data al nou programa

T'has fet un propòsit d'Any Nou? Encara no te l'has fet, però te'l faràs? Vols millorar algun aspecte de la teva formació professional? Estàs d'enhorabona, el COPC presenta el catàleg de totes les activitats formatives que programa el Departament de Formació el primer trimestre de 2024.

Per a tots aquells psicòlegs i psicòlogues que es proposen especialitzar-se en un àmbit, per posar-se al dia dels avenços científics que amb què s'actualitza el camp de la psicologia o redefinir el seu itinerari professional, el COPC ha dissenyat i programat desenes de cursos, conferències, tallers, taules rodones, jornades i tot tipus d'activitats formatives.

El Programa d’activitats formatives de gener a març de 2024 ordena totes les formacions per secció professional, per tipus d'activitat i per calendari, per tal que totes les persones que el consultin tinguin ben accessible i classificada tota l’oferta formativa del primer trimestre de l'any. Consulta'l prement l'enllaç o damunt de la imatge i se t'obrirà el pdf animat.

Quan trobis l'activitat que vols fer, o sobre la qual et vols informar més, només et cal consultar-les a l’apartat de formació del web, per títol, secció o al calendari, i el procés d'inscripció serà cosa d'un minut.

Gràcies a l'exitosa implementació del format híbrid (presencial i en línia simultàniament), les formacions del COPC són més accessibles i s’afavoreix la participació i la formació continuada per a l'exercici de la professió. Cal recordar que a les activitats híbrides o bimodals, cal inscriure’s a una de les dues modalitats, presencial o en línia, cosa que determina com es podrà cursar.  

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya espera que el Programa d’activitats formatives del COPC contingui el màxim nombre de propòsits per l'any 2024.

Comparteix

f

El COPC oferirà un nou servei de supervisió de casos en àmbit forense
El servei està destinat a tots els col·legiats i col·legiades que dediquen la seva activitat professional a l’àmbit forense i tenen menys de deu anys de col·legiació.