f

Aprofita la Setmana Santa per programar-te les formacions que faràs el proper trimestre amb el nou Programa d’activitats formatives del COPC

Totes les formacions d'abril a juliol de 2023 ordenades per àmbit professional, tipologia de curs i data: troba fàcilment totes les que t’interessen!

El COPC edita trimestralment un catàleg de totes les activitats formatives que programa el Departament de Formació del COPC, per donar a conèixer tota l’oferta formativa que el Col·legi posa a disposició dels psicòlegs i psicòlogues per especialitzar-se en un àmbit o per posar-se al dia dels avenços científics que amb què s'actualitza el camp del a psicologia.

El Programa d’activitats formatives abril/juliol 2023 ordena totes les formacions per secció professional, per tipus i per ordre cronològic, per tal que totes les persones que el consultin tingui ben accessible i classificada tota l’oferta formativa del trimestre. Consulta'l prement l'enllaç o damunt de la imatge.

Per inscriure’s a les activitats només cal buscar-les a l’apartat de formació, per títol, secció o al calendari, i la inscripció serà cosa d'un minut. Gràcies a l'exitosa implementació del format híbrid (presencial i en línia simultàniament), les formacions del COPC són més accessibles i s’afavoreix la participació i la formació continuada per a l'exercici de la professió. Cal recordar que a les activitats híbrides o bimodals, cal inscriure’s a una de les dues modalitats, presencial o en línia, cosa que determina com es podrà cursar.  

D'altra banda, si només t'interessen les activitats d'un àmbit professional, el COPC elabora un programa específic per a tu. Prem damunt del programa que t'interessi, i desa-te'l o descarrega'l per consultar-lo sempre que el necessitis.

1. Secció d’Alternatives per a la Resolució de Conflictes
2. Secció de Psicologia Clínica, de la Salut i Psicoteràpia
3. Secció de Psicologia Coaching
4. Secció de Psicologia de les Dones, Gèneres i Diversitats
5. Secció de Psicologia de l’Educació
6. Secció de Psicologia de les Emergències
7. Secció de Psicologia de la Intervenció Social
8. Secció de Psicologia Jurídica
9. Secció de Psicologia de la Mobilitat i Seguretat
10. Secció de Psicologia de les Organitzacions i del Treball

Desenvolupament professional
    11.1. Fiscalitat
    11.2. Orientació professional
12 Activitats formatives organitzades per altres òrgans del COPC
    12.1Delegació de Tarragona

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya espera que les formacions que desenvolupa el Programa d’activitats formatives del COPC siguin del teu màxim interès. Esperem que t'inscriguis a les activitats que més t'ajudin a exercir!

Comparteix

f

El Consell Professional del COPC escull Mònica Algueró i Marta Balaguer per als càrrecs de presidenta i vicepresidenta
La presidenta de la Secció de Psicologia de la Intervenció Social i la presidenta de la Secció de Neuropsicologia passen a formar part de la Junta de Govern del Col·legi.