f

Aprofita el descompte especial per a persones col·legiades a l'obra "Boja"

L'espectacle es representa al Teatre del Raval tots els dissabtes a la nit fins al 17 de desembre.

Anar al teatre sempre és una bona idea. Encara ho és més si pots gaudir de la cultura amb descomptes especials. El Teatre del Raval ofereix un descompte exclusiu per a persones col·legiades en la compra de les entrades per l'obra Boja

Només cal que t'atansis a la taquilla del teatre i, presentant el teu carnet col·legial, podràs aconseguir fins a dues entrades per 15 € cadascuna (limitat a l'aforament de la sala). 

L'obra es representa tots els dissabtes a les 21.30 h i estarà en escena fins al 17 de desembre

Si vols saber de què va i anar fent boca, aquí en tens una petita sinopsi:

Què hi passa, realment, dins la consulta d'un professional de la psiquiatria? Boja és un espectacle dirigit i interpretat per Mariona Esplugues, actriu que retrata en primera persona l'experiència viscuda en els darrers 16 anys a consultes de diversos psiquiatres. La protagonista fa anys que es pregunta què li passa. Ningú s'imagina com d'inèdites i alhora còmiques poden arribar a ser les respostes a la seva pregunta. Boja és un espectacle sobre la recerca de la pròpia identitat i el sentit de la vida quan sembla que ja res té sentit. 

Esperem que gaudiu de l'espectacle!

Comparteix

f

La Junta de Govern convoca la Junta General Ordinària (JGO) el dia 14 de desembre de 2022
L’assemblea està prevista a les 18.30 h en primera convocatòria i a les 19.00 h en segona convocatòria i podrà ser seguida en línia o de forma presencial.