f

Arrenca la col·laboració entre el COPC i el pòdcast ‘Tranquil·la ment’ de RAC1

Diferents professionals de la psicologia participaran durant 13 episodis al segon pòdcast més escoltat de l’emissora.

Avui, 17 de gener, s’ha emès el primer episodi del pòdcast Tranquil·la ment de RAC1 en col·laboració amb el COPC. L’episodi, titulat “El sexe no em ve de gust”, ha comptat amb la participació de Lara Castro-Grañén, coordinadora del Grup de Treball Psicologia i Parella, i és el primer d’una sèrie de 13 episodis que podrem escoltar, en obert i quinzenalment, durant els pròxims mesos.


Tranquil·la ment és en l’actualitat el segon pòdcast més escoltat de l’emissora amb més audiència a Catalunya, conduït pel periodista i sotseditor del Versió RAC1 Marc Serra, i el psicòleg, escriptor i conferenciant Xavier Guix, al qual es tracten temes del dia a dia relacionats amb la psicologia, per tal d’aportar “consells, trucs i canvis d’hàbits que, amb una mica de pràctica, ens poden ajudar a viure millor i a tenir una ment més tranquil·la”, en paraules dels seus conductors.


Marc Serra i Xavier Guix, als estudis de RAC1. (Font: @marc_serra i Rac1.cat)

Amb aquesta col·laboració, durant la qual està previst que hi participin una desena de psicòlegs i psicòlogues col·legiats, el COPC vol contribuir a una millor promoció de la psicologia entre la ciutadania, gràcies a un llenguatge entenedor i un contingut rigorós.

Trobareu totes les novetats sobre aquestes emissions en el següent enllaç.

Escolteu l'episodi #1 

Comparteix

f

La mascareta torna a ser obligatòria en centres i serveis sanitaris
El Departament de Salut ha remès una nota interpretativa aplicable als centres i consultes privades de psicologia clínica o sanitària.