f

Bones dades de la borsa de treball del COPC: 2022, estiu d’oportunitats laborals

Les dades d’ocupabilitat d’aquest període estiuenc mostren un increment del 31% en comparació al mateix període de l’any passat.

La borsa de treball del COPC es manté en un progressiu creixement durant aquests últims trimestres de la pandèmia, amb un increment del 31% en el nombre d’ofertes publicades respecte el mateix període de 2021, essent la psicologia clínica de la salut i psicoteràpia, la psicologia educativa, la psicologia comunitària i de la intervenció social, i la psicologia de les organitzacions i el treball, les quatre àrees d’intervenció  més demandades al portal.

Aquest increment fa pensar al Departament de Desenvolupament Professional del COPC que la pandèmia ha generat més ocupabilitat en la professió i que la figura del professional de la psicologia cada cop és més demandada i més visible en les organitzacions dels diferents sectors. També és un factor condicionant el fet que algunes empreses volen iniciar processos de selecció a la tardor amb prou antelació i fan ús de la borsa els mesos anteriors.

Moltes organitzacions del sector de la psicologia aposten cada vegada més per l’eina del COPC, estan familiaritzades amb el seu funcionament i publiquen amb periodicitat, essent la plataforma una eina que acull al voltant de 2.500 empreses del sector de la psicologia i  amb més de 8.000 persones candidates registrades, cosa que suposa el 50 % dels col·legiats i col·legiades del COPC. Futurs estudis més exhaustius sobre l’ocupabilitat de la professió podran ajudar a dimensionar com és de referent la borsa de treball del COPC dins el mercat laboral de la psicologia. 

  • Els nous i noves professionals acabats de col·legiar, que no coneguin la borsa de treball del COPC i que estiguin en procés de recerca de feina, es poden registrar en aquest enllaç a l'apartat web.

  • Les empreses i col·legiats i col·legiades que cerquen professionals per col·laborar en els seus centres de treball, poden registrar-se en aquest enllaç.


Comparteix

f

El COPC girarà la quota anual de Societats Professionals el 20 de setembre
L’import de la quota és de 200 euros, que es fa efectiu en un pagament únic cada mes de setembre