f

Busques orientació per emprendre una trajectòria científica en psicologia?

Aquest 2023 el COPC llança la tercera edició del projecte Tutoria científica, que neix amb l’objectiu de promoure les carreres científiques.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya va crear l’any 2019 un projecte pilot de tutoria científica per afavorir la consolidació de carreres científiques en els primers anys de recorregut. La promoció de les carreres científiques en psicologia augmenta el prestigi científic de la disciplina, essent aquesta la primera línia estratègica del Col·legi.

Durant aquest 2023 es preveu realitzar una única convocatòria que oferirà un total de 24 places. Les tutories es duran a terme entre els mesos de maig i juliol i aniran a càrrec de psicòlegs i psicòlogues experts en recerca, que realitzaran processos de tutoria individual amb les persones interessades que vulguin iniciar (o hagin iniciat recentment) la seva carrera científica.

Si estàs interessat o interessada a participar en un procés de tutoria científica, et recordem que els requisits que cal complir són:

  • Estar precol·legiat/precol·legiada o col·legiat/col·legiada

  • Estar en un moment proper a l’inici de la recerca, o haver iniciat recentment un projecte científic.

Des d’avui mateix totes les persones interessades podeu presentar les vostres candidatures emplenant aquest formulari i inscriure-us a la sessió informativa que tindrà lloc el divendres 24 de març a les 10 h fent clic aquí

Per a més informació, podeu fer clic aquí o adreçar-vos al Departament de Desenvolupament Professional del COPC a través del correu ocupacio@copc.cat.


Comparteix

f

L’ús de la mascareta continua sent obligatori en centres, serveis i establiments sanitaris per part de les persones treballadores, visitants i pacients
La retirada de l’obligatorietat de l’ús de la mascareta que publica el BOE del 8 de febrer de 2023 només afecta el transport públic, les òptiques, els centres auditius i les ortopèdies.