f

Cerques feina i vols tenir un primer contacte amb empreses de l’àmbit de la psicologia?

Consulta les activitats de networking obertes a tots els col·legiats i col·legiades de la Setmana de la Psicologia (#SetmanaPsiCOPC2023)

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya organitza del 8 al 11 de maig, la Setmana de la Psicologia, un espai de trobada per als més joves de la professió. 

Durant aquesta setmana s’oferiran diverses activitats exclusives i orientades al foment de l'ocupabilitat del col·lectiu, entre les quals hi podreu trobar sessions de presentació amb empreses que parlaran de les seves futures vacants de psicologia i serà un espai de captació de talent entre les empreses i les persones assistents.  

Aquestes sessions són gratuïtes i permetran tenir una primera presa de contacte amb empreses convidades de reconegut prestigi i àmplia experiència en la contractació de professionals de la psicologia de les àrees de la psicologia clínica i de la salut, psicologia social i comunitària, psicologia de les organitzacions i docència en psicologia.

A continuació, et deixem detall dels horaris de les sessions de networking que es duran a terme el proper dijous 11 de maig. Segueix l'enllaç per inscriure-t'hi:

11.00 h: INTRESS (inscripcions aquí)
15.30 h: Parc Sanitari Taulí (inscripcions aquí)
17.00 h: Universitat Oberta de Catalunya (inscripcions aquí)
18.30 h: Fundació Vicki Bernadet (inscripcions aquí)

Per donar una ullada al programa complet, fes clic en aquest enllaç.


Comparteix

f

El Departament d’Atenció Col·legial dona d’alta a la persona precol·legiada 1.400
La figura de la precol·legiació va néixer l’any 2016 i set anys més tard ja ha facilitat el desenvolupament professional a 1.400 persones.