f

Tanca la tardor amb els articles i reflexions de col·legues de professió de la revista Psiara

La revista digital sobre psicologia del COPC presenta una edició reivindicativa i amb entrevistes en profunditat.


La revista digital del COPC presenta nova edició, la de novembre de 2023. Una vegada més, la revista arriba plena d'articles divulgatius sobre psicologia i entrevistes significatives pel moment actual de la disciplina. Si t’agrada llegir sobre psicologia, i vols estar al dia dels àmbits que ocupen el Col·legi i els companys i companyes de professió la Psiara té la fórmula perfecta per a tu. 

Cal remarcar que, com tants altres projectes del COPC, la Psiara és una obra fruit de la col·laboració de psicòlegs i psicòlogues que s’edita gràcies a les aportacions dels col·legiats i col·legiades: et convidem a llegir-la, però també a escriure-hi. Només cal que consultis les directrius de publicació de la revista: t’ajudarà a redactar l’article!

Esperem que gaudeixis de la lectura de la Psiara de novembre de 2023 i que això motivi la teva participació en edicions posteriors. T’hi esperem!

Llegeix la Psiara en aquest enllaç o prement damunt de la imatge:


 

Comparteix

f

Primera Trobada Anual de la Psicoxarxa Solidària de la Delegació Territorial de Girona
El 8 de novembre, l'acte va reunir persones col·laboradores, com a professionals i representants d'entitats, i persones interessades en el projecte.