f

Col·loqui postfunció amb 'Fake it' i la Comissió de Cultura el proper 5 d'abril

Regala't una sessió de teatre a la Sala Flyhard i amb descompte en el preu de l’entrada exclusiu per a persones col·legiades. Reserva’t el dia!

Fake it (Fes-ho veure fins que et surti), la nova obra de Marta Aran i Pau Coya dirigida per Mercè Vila Godoy, es representa del 9 de març al 14 d'abril a la Sala Flyhard de Barcelona. Interpretada per Cloe Amores, Marta Bayarri i Sergio Matamala, el text parla de l'èxit, la fama i la sobreexposició de les nostres vides a les xarxes socials per buscar l'amor i la validació dels altres a través dels likes. Tot s'hi val per assolir l'èxit? Tot això, a ritme de hip-hop en l'any que es commemora el 50è aniversari del naixement d'aquesta disciplina de ball.

Els col·legiats i col·legiades gaudeixen d’un descompte en el preu de l’entrada, que queda en 15 €, que es pot aprofitar per a qualsevol dia prement aquest enllaç i introduint-hi el codi COPCAT. És especialment recomanable, però, reservar-se l’entrada per al dia 5 d'abril, perquè en finalitzar la funció, la Comissió de Cultura programa un col·loqui amb els actors, les actrius i el públic, moderat per Jaume Descarrega, membre de la Comissió de Cultura del Col·legi.

Els teatrefòrums de la Comissió de Cultura sempre són una magnífica ocasió per compartir anàlisis i reflexions sobre psicologia amb col·legues de professió, i sobre els personatges i el muntatge amb actors, actrius i direcció. Un còctel insuperable. Aprofita el descompte i la convocatòria i gaudeix de la vetllada! 


Comparteix

f

Tot a punt pel X Congreso Nacional de la Sociedad Española de Psicología Oncológica
El congrés se celebrarà del 5 al 7 de juny al Palau de les Heures (Barcelona) i compta amb la col·laboració del COPC i la participació del degà, Guillermo Mattioli.