f

Coneixes les capacitacions professionals d’expertesa convocades al Col·legi?

Actualment, el COPC t'ofereix quatre diplomes acreditatius en l'àmbit de les altes capacitats, el dolor, la tinença d'armes i la psicomotricitat.

La capacitació professional d’expertesa és un reconeixement de competències més específiques i concretes que l’acreditació, en un àmbit determinat. Es pot considerar com un subàmbit d’una expertesa general i constitueixen un reconeixement social d’excel·lència en aquest subàmbit, emmarcant una praxi professional de qualitat. Actualment el COPC t’ofereix les següents capacitacions professionals:

  • Diploma Acreditatiu de Capacitació d’Avaluació d'Altes Capacitats i Intervenció Educativa (Secció de Psicologia Educativa), oberta a l’any 2022. Les persones que es dediquen a aquest camp són psicòlegs educatius que s'han especialitzat durant la seva vida laboral i els seus estudis de postgrau amb l’ atenció als alumnes amb altes capacitats. 

  • Diploma Acreditatiu de Capacitació en Dolor oberta a l’any 2022. El dolor persistent té un ampli impacte tant en l'àmbit personal com també a en l'entorn pròxim. El professional en aquest àmbit investiga, forma i aplica professionalment els coneixements sobre el funcionament psicològic en problemes o patologies que cursen amb dolor en contextos clínics, socials, educatius i sanitaris.

  • Diploma Acreditatiu en capacitació en l’Avaluació per la Tinença d’Armes de Foc i Processos Selectius en Cossos de seguretat (Secció de Psicologia de la Mobilitat i de la Seguretat), oberta a l’any 2021. El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) ha treballat força en el procés d’aquesta capacitació donat que són procediments rellevants per garantir l’accés a la funció pública i per vetllar per unes condicions òptimes en l’exercici de la coacció jurídica.

  • Diploma Acreditatiu de Capacitació en Psicomotricitat (Secció de Psicologia Educativa) oberta a l’any 2016. Actualment la convocatòria es manté oberta, i suposa un reconeixement oficial per a exercir amb criteris de qualitat en l'àmbit preventiu, educatiu i/o terapèutic com psicomotricistes.

Qui pot demanar aquestes capacitacions i quins són els requisits exigits? 

Podran obtenir-la les persones col·legiades que hi estiguin interessades i que reuneixen els requisits generals i els següents requisits específics. Per consultar les bases i els requisits generals i específics exigits  podeu accedir al següent enllaç


Per tal de facilitar als col·legiats i col·legiades l’accés a la informació, el Departament de Desenvolupament Professional programa sessions informatives sobre el procediment general. La propera és el dia 20 d'octubre en sessió telemàtica.  Si t’hi vols inscriure, només cal que premis aquest enllaç.

Per a qualsevol dubte addicional pots contactar amb el Departament de Desenvolupament Professional a través del correu electrònic: acreditacions@copc.cat.


Comparteix

f

El COPC participa en el IV Fòrum Estatal de la Coordinació de Parentalitat
La taula de treball sobre la situació actual a Espanya de la coordinació de parentalitat posa damunt de la taula actuacions i estratègies de futurs escenaris