f

Consulta el programa d'activitats formatives de l'últim quadrimestre de l'any

Ja pots planificar la teva agenda formativa per als darrers mesos de 2022

El COPC posa a disposició de totes les persones col·legiades el programa d'activitats formatives de l'últim quadrimestre de l'any.

En el document de proposta d'activitats es poden consultar totes les activitats programades per les seccions i el Departament de Formació per als mesos de setembre a desembre de 2022.

Les activitats programades ofereixen diferents opcions tant de format (cursos, tallers, jornades, conferències...) com de modalitat (en línia o híbrida). Gràcies a l'exitosa implementació del format en línia o híbrid iniciat durant la pandèmia, les formacions del COPC són més accessibles per a les diferents persones col·legiades afavorint la participació i la formació continuada per a l'exercici de la professió.


El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya espera que les formacions que desenvolupa el Programa d’activitats formatives del COPC de setembre a desembre de 2022 siguin del vostre interès. 

Comparteix

f

El COPC programa un curs pràctic per a la preparació de les proves d’oposicions d’ensenyament secundari
Aquesta formació, que començarà a l'octubre, està adreçada a professionals de la psicologia i a llicenciats o llicenciades, que compleixin amb els requisits per accedir al cos de professorat de secundària de l'especialitat d'Orientació Educativa