f

Dia Internacional de la Felicitat: una selecció de pensaments i llibres per acostar-s'hi més

El COPC comparteix un petit vídeo a xarxes socials i llibres online gratuïts.

El 20 de març celebrem el Dia Internacional de la Felicitat, una data simbòlica que commemora, des que va ser proclamada per l'ONU el 2013, la importància que té la felicitat com a part integral en el desenvolupament i benestar de tots els éssers humans.

En un moment històric ple de situacions difícils que amenacen la nostra felicitat i la dels que ens envolten, el COPC comparteix un petit vídeo que desmunta algunes idees que ens allunyen d'ella i assenyala la bona direcció per trobar-la sense idealitzacions ni la necessitat que tot sigui perfecte. També el podreu trobar i compartir a les nostres xarxes socials.

 
 

A més, l'equip de la biblioteca del COPC ha preparat un recull bibliogràfic amb els millors títols per aprendre i reflexionar sobre el tema, que els col·legiats i col·legiades del COPC ja podeu consultar en línia i de forma gratuïta en aquest enllaç.



Comparteix

f

El COPC presenta la remodelació de les instal·lacions de la seu de Barcelona
En un breu vídeo, el Dr. Mattioli, degà del COPC, hi dona la benvinguda a col·legiats, col·legiades i persones usuàries dels serveis.