f

Dia Mundial de la Lluita contra la Depressió, una malaltia incapacitant

La Secció de Psicologia d'Emergències del COPC publica la infografia divulgativa "Què és i què no és depressió?"

El 13 de gener celebrem el Dia Mundial de la Lluita contra la Depressió, una psicopatologia que pateix el 3,5% dels homes i el 7,1% de les dones del nostre país i que, a part de ser una malaltia altament incapacitant, multiplica per 8 el risc de suïcidi.

Per ajudar-nos a no fer servir erròniament o a la lleugera el nom d’una psicopatologia greu com és la depressió, la Secció Psicologia d’Emergències del COPC ha elaborat una breu infografia amb 5 coses que no es consideren depressió i 5 signes que sí ens han de fer sospitar que la patim:


(Feu clic sobre la imatge per veure la infografia completa o aquí per descarregar-la en castellà).

A més recordeu que, si voleu aprofundir-hi amb els últims articles científics sobre el tema, pel sol fet de ser col·legiats/ades del COPC podeu accedir de forma gratuïta a tots els articles de la Revista de Psicoterapia.

Si encara no hi teniu accés, només heu de:

1.    Registrar-vos amb l'email de col·legiat/ada a la web de la revista: http://revistadepsicoterapia.com/
2.    Enviar un correu a rdp@revistadepsicoterapia.com amb l’assumpte "Convenio COP-Cat y RdP" tot explicant que voleu fer ús del conveni entre el COPC i la Revista de Psicoterapia, per a tenir accés lliure a tot el seu fons editorial.


Comparteix

f

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya dona suport a la vaga de facultatius i facultatives del Sistema Català de Salut, davant una situació insostenible
El proper 25 i 26 de gener Metges de Catalunya convoca a una vaga a la qual el COPC s'adhereix.