f

El 24 de maig tens un col·loqui postfunció amb ‘Sucia’, per reflexionar sobre l’abús i com aborda la societat el fenomen

L’obra es representa al teatre Akadèmia del 18 de maig a l’11 de juny, amb un 20% de descompte en el preu per a col·legiats i col·legiades.


El Teatre Akadèmia de Barcelona representa Sucia, de Bàrbara Mestanza, entre el 18 de maig i l’11 de juny. L’obra versa sobre l’experiència d’haver patit un abús, posant el focus en l’experiència viscuda per la víctima, i vol ajudar a comprendre la complexitat d’un problema que interpel·la tothom: l’abús no genera un conjunt de casos aïllats, sinó l’estructura base en la qual el sistema es fomenta.

Sucia tindrà un dia especial, el 24 de maig, data en què en finalitzar la funció tindrà lloc un teatrefòrum de la Comissió de Cultura per tal de debatre sobre l’obra i sobre la temàtica entre col·legues de professió. Cristina Desplat, membre de la Junta de la Secció de Psicologia de la Intervenció Social, participarà del col·loqui, on a més de la companyia també hi podrà intervenir el públic assistent.

Si el teatrefòrum no és prou incentiu per a tu, doblem l’aposta: 20% de descompte per a persones col·legiades, no només el dia 24, també del 18 al 28 de maig! Per comprar l’entrada amb descompte, fes clic als Grans avantatges del COPC en aquest enllaç.

Vine, gaudiràs d’una estimulant vetllada a la qual pots convidar-hi tantes persones acompanyants com desitgis.  


Comparteix

f

El COPC signa un conveni de col·laboració amb Cordibaix per prestar atenció psicològica a persones amb discapacitat o trastorns mentals a través de la Psicoxarxa Solidària
L’entitat sense ànim de lucre del Baix Llobregat té com a finalitat normalitzar i integrar a través de projectes socioeducatius, freqüentment amb persones amb pocs recursos econòmics.