f

El Bizbarcelona 2024 és l'esdeveniment imprescindible per al teu negoci

El saló tindrà lloc els dies 23 i 24 d’octubre a la Fira de Barcelona

El saló Bizbarcelona és l’espai on comerços, pimes i persones treballadores autònomes poden accedir al coneixement i a les eines per trobar solucions que els permetin fer créixer els seus negocis, connectar amb experts i amb altres professionals amb les seves mateixes necessitats, i mantenir-se actualitzats en les últimes tendències del mercat. L'esdeveniment tindrà lloc a la Fira de Barcelona, els dies 23 i 24 d'octubre.

Si el teu negoci necessita nous coneixements sobre gestió i estratègia empresarial, reactivació empresarial, comunicació i màrqueting digital, conèixer el client, vendes, e-commerce, logística i distribució, digitalització, tendències, finançament o internacionalització el Bizbarcelona et proveirà tota la informació que et cal. El saló, s’organitza en 5 espais, troba-hi el teu: 

1. Village: solucions, productes i serveis
2. Conferències: inspiració, coneixement i tendències
3. Workshops: eines pràctiques
4. Assessorament: respostes a mida per millorar
5. Networking: amplia la teva xarxa de contactes

El preu de l’entrada al Bizbarcelona són 25 €, però les persones col·legiades i precol·legiades de COPC tenen un codi promocional per accedir-hi gratuïtament si obtenen l’acreditació. Per fer-ho només cal visitar aquest enllaç i afegir el codi que apareix en aquesta pàgina si estàs loginada al web del COPC com a persona col·legiada o precol·legiada.

A més, l'organització del Bizbarcelona també t'ofereix diferents eines de màrqueting per preparar la teva participació en el saló, guanyar visibilitat davant de tot el sector i fer nous contactes i clients. Des de tenir la teva àrea d'expositor per convidar la teva  comunitat a assistir de forma gratuïta a Bizbarcelona o promocionar-te gratis a l'e-Catàleg fins a ser patrocinador de qualsevol espai o utilitzar una aplicació per obtenir informació detallada dels visitants del teu estand en temps real i convertir-los en clients potencials.

El Col·legi tindrà estand per a oferir-te assessorament amb la col·laboració d’una persona experta en l’àmbit de l’orientació professional, per a que puguis extreure el màxim de profit de les activitats que t'ofereixen.

Per a més informació sobre el saló, consulta el web del Bizbarcelona.


Comparteix

f

Psicologia i Medicina s'uneixen per sol·licitar a Sanitat una regulació més gran de les intervencions psicoterapèutiques i de la seva publicitat
El Consell General de la Psicologia i el Consell General de Metges (CGCOM) signen un conveni de col·laboració per promoure l'ordenament de l'exercici de la psicoteràpia.