f

El catàleg de la biblioteca s'amplia en 12 llibres més aquesta setmana. Mira't les novetats i sigues la primera persona en obtenir-ne el préstec!

D'altra banda, pots consultar la biblioteca digital del COPC, on també trobaràs novetats i la selecció de llibres digitals que commemoren el Dia Mundial de la Salut Sexual i el Dia Internacional per a la Prevenció del Suïcidi.

Novetats de la setmana en llibre en paper

Aquesta setmana tens 12 novetats més al fons de la biblioteca, que nodreixen el seu catàleg de llibres en préstec i amplien les teves possibilitats de lectura. Fes-hi un cop d'ull i fes clic damunt de les que vulguis obtenir en préstec, com més llibres té el fons de la biblioteca, més difícil és que no n'hi hagi del teu màxim interès!

No siempre es depresión: escucha tu cuerpo, descubre tus emociones fundamentales y conecta con tu auténtico ser
Fosha, Diana; Jacobs Hendel, Hilary; Foz Casals, Montse
Editorial Eleftheria, S.L., 2020

Neurocriminología
Moya Albiol, Luis; Romero Martínez, Ángel
Ediciones Pirámide, 2020
¿Por qué la gente a la que quiero me hace daño?: neurobiología, apego y emociones
Hernández Pacheco, Manuel
Editorial Desclée de Brouwer, 2019

Protocolo unificado para el tratamiento transdiagnóstico de los trastornos emocionales
Osma López, Jorge J.; Barlow, David H.; Crespo Delgado, Elena
Alianza Editorial, 2019

Tratamiento del apego mediante EMDR: curar el trauma relacional
Milian Ariño, Marta; Parnell, Laurel
Editorial Elefthería, 2020

De l'alfa a l'omega de l'autisme
López i Moreno, Josepa
Octaedro, 2020

Psicología de la música
Schön, Daniele; Akiva-Kabiri, Lilach; Vecchi, Tomaso; Pradera, Alejandro

Follem?

Olid, Bel; Vives, Glòria
Bridge, 2019

Nuevas aportaciones a la clínica psicoanalítica con niños
Blinder, Carlos; Knobel Freud, Joseph;  Siquier, María Luisa
Síntesis, 2017

Habilitats socials
Gil, Sofía; Llinàs, Andreu
Flamboyant, 2020

Thrive: the power of psychological therapy
Layard, Richard;
Clark, David M.
Penguin Books, 2015

Biblioteca digital: novetats i selecció de títols temàtics per commemorar dies mundials

D'altra banda, la biblioteca digital del COPC proveeix un catàleg d'obres que pot ser còmodament consultada en format digital des de tots els teus dispositius mòbils, des de qualsevol lloc on ho desitgis. A més, els llibres digitals permeten utilitzar les eines de les aplicacions, com per exemple el cercador de paraules o conceptes clau, especialment indicat per les obres de consulta o per valorar-ne la lectura completa. 

La Biblioteca del COPC, a més, en col·laboració amb les seccions i grups de treball del Col·legi, elabora seleccions temàtiques de llibres digitals, fent-los coincidir amb els dies internacionals del fenomen. Aquesta segona setmana de setembre, per exemple, pots consultar la selecció d'obres relacionades amb el Dia Mundial de Salut Sexual, que es commemora el 4 de setembre, i la selecció de llibres sobre suïcidi per commemorar el Dia Internacional per a la Prevenció del Suïcidi, el dia 10 de setembre.

Consulta la biblioteca digital del COPC prement damunt de la imatge. Fixa't en la categoria de novetats per conèixer-les!



Comparteix

f

Vols saber-ho tot sobre violència sexual i sobre victimologia en l’àmbit de la psicologia jurídica i forense? La formació més completa i rigorosa, al COPC
El proper 20 d’octubre tindrà lloc la Jornada en Psicologia Jurídica i Forense, dedicada a la violència sexual, i una setmana més tard comença el Curs d'Especialització en Victimologia Jurídica i Forense, de 150 hores.