f

El Col·legi publica la memòria d'activitat de 2023

El document recull les accions dutes a terme durant l'any i comparteix la gestió del pressupost anual de l'entitat. Enguany també se'n presenta un resum en format audiovisual.

El Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya publica la memòria d’activitat de 2023, presentada pel Col·legi i aprovada per les persones col·legiades en la darrera junta general, que es troba ja disponible en la seva versió maquetada.

Com a exercici de transparència, el Col·legi elabora anualment una memòria d’activitat gràcies a la qual les persones col·legiades poder conèixer les diferents activitats dutes a terme durant l'any així com la gestió dels pressupost anual de l'entitat.

En el document de memòria tant les persones col·legiades com qualsevol persona interessada a conèixer l'activitat del Col·legi es pot consultar el recull d'activitats i informació destacada de cadascún dels òrgans que conformen el COPC: delegacions territorials, seccions, comissions, detapartaments de serveis, etc. 

Com cada any, el Col·legi posa a la teva disposició, d'una banda, la versió maquetada del document on s'hi comparteixen els detalls de cada punt. D'altra banda, en compartim un resum web, que destaca els punts clau de cada òrgan. Aquest any, com a novetat, també compartim un resum en format audiovisual. Es tracta d'un vídeo d'uns 10 minuts que destaca les dades qualitatives de la memòria de 2023.

D'aquesta manera el lector o lectora pot triar una versió més minuaciosa del document o bé un resum escrit o audiovisual que facilita una visió global de l'activitat del COPC durant el darrer any.

Et recordem que, en aquesta pàgina, tens disponible un històric de les memòries anuals del COPC.

Memòria maquetada 2023

Versió completa de la memòria amb el detall de la informació de cada òrgan

Accedeix al document

Resum web memòria 2023

Web de resum interactiu amb una síntesi de la informació de la memòria

Accedeix al web

Resum audiovisual

Vídeo de resum de les dades qualitatives de la memòria d'activitats 2023

Accedeix al vídeo


Comparteix

f

Vols participar a la Psicoxarxa Solidària i col·laborar amb el compromís i vocació de servei del COPC envers la societat?
La participació consisteix en oferir atenció psicològica amb una tarifa reduïda a persones amb pocs recursos econòmics.